torsdag den 18. april 2013

Lagkage med æbler, makroner og flødeskum


Til ca. 10 personer (20 cm.)

Lagkage med æbler, makroner og flødeskum:
½ kg æbler (skrællet og skåret i både)
25 g. smør
25 g. sukker
1 vaniljestang
2 spsk. citronsaft
200 g. makroner
½ liter piskefløde
3 lagkagebunde (20 cm.)

Lagkage med æbler, makroner og flødeskum:
Skæl æblerne og skær dem i både. Smelt smørret og kom æblerne i. Tilsæt herefter sukker, vaniljekorn og citronsaft og steg æblebådene møre. Tag dem af varmen og lad dem køle helt af.
Knus makronerne og pisk fløden til skum.
Tag den nederste lagkagebund og læg på et fad, fordel herefter flødeskum, knuste makroner og æblebåde. gentag processen og afslut med den 3. bund. Smør lagkagen op med flødeskum og beklæd lagkagens sider med knuste makroner.




1 kommentar: