fredag den 19. oktober 2012

Hindbærsnitter


Hindbærsnitter:
300 g. mel
200 g. smør (koldt)
100 g. flormelis
1 æg
4 spsk. hindbærsyltetøj
2 spsk. moste hindbær

Hindbærsnitter:
Mel og flormelis lægges i en bunke på bordet, hvor ægget er slået ud i midten. Riv groft smørret ud i melet. Ælt det sammen til en dej, og lad det køle i 30-60 minutter. Rul dejen ud i fire ens "strimler". Mos hindbær og bland det sammen med hindbærsyltetøjet. Smør syltetøj på to af "strimlerne" og læg de to andre "strimler" ovenpå. Tryk kanten sammen med en gaffel, så syltetøjet ikke løber ud. Bag dem i ca. 8-10 minutter (til de er gyldne) ved 200 grader.
Skær kanterne af og pynt med glasur og krymmel.




 












Ingen kommentarer:

Send en kommentar