onsdag den 17. oktober 2012

Halloween cupcakes - Gulerodscupcakes med kanel frosting

12 cupcakes

Gulerodscupcakes:
250 g. mel
2 tsk. natron
1 tsk. salt
1 tsk. kanel
225 g. sukker
2,5 dl. rapsolie
4 store æg
320 g. revet gulerødder

Kanel frosting:
220 g. flødeost (stuetemperatur)
110 g. smør (stuetemperatur)
250-300 g. flormelis
1 tsk. vaniljeekstrakt
1 tsk. kanel
Orange pastafarve

Pynt:
Chokolade spindelvæv

Gulerodscupcakes:
Bland mel, natron, salt og kanel. I en anden skål røres sukker og olie godt sammen. Tilsæt æggene et ad gangen til "sukker/olie-massen". Rør godt i mellem æggene. Tilsæt herefter mel-blandingen og vend det forsigtigt. Vend til sidst de revede gulerødder i dejen. Fordel dejen i forme og bag dem i ca. 30 minutter ved 175 grader. Lad dem køle af.

Kanel frosting:
Rør flødeost og smør godt sammen, tilsæt gradvis flormelis og til sidst vaniljeekstrakt, kanel og pastafarve. Pynt kagerne med frosting og chokolade spindelvæv.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar