mandag den 14. maj 2012

Rabarbertrifli


8-10 personer

Rabarberkompot:
ca. 1 kg. rabarber
2 vaniljestænger
1/4 dl. vand
300 g. sukker

Vaniljeskum:
4 æggeblommer (past.)
120 g. sukker
1 vaniljestang
½ liter piskefløde

Makroner

Rabarberkompot:
Vask rabarberne, skær enderne af og skær rabarberne i mindre stykker. Kom dem i en gryde med vaniljekorn, vaniljestænger, sukker og vand. Bring det forsigtigt i kog i ca. 10-15 minutter. Tag gryden af varmen, og lad kompotten køle af. Stil den gerne i køleskab.






Vaniljeskum:
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje hvidt og skummende. Pisk piskefløden til skum, og vend det i æggesnapsen.

Sammenlægning:
Læg rabarberkompot, vaniljeskum og knuste makroner i lag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar